Mimo.link logo

Mimo.link

Brugernes erfaringer og ønsker

- sådan opstod Mimo.link


Mimo.link er en platform der tilbydes som Software As A Service, med andre ord en platform der udvikles, vedligeholdes og hostes af Mundu.


Sådan har det ikke altid været... tilbage i 2014 var den første App-version Stand Alone, det vil sige at alle data blev oprettet og fandtes alene på hver iPad. Det var også App'en der genererede rapporter og senere hen rekvisitioner til laboratorierne. En overgang genererede Mimo.link endda CSV-filer.


Siden da er udviklingen fortsat og undervejs modtog Mimo.link også en venlig hilsen fra Innovationsfonden.


Mimo.link er i høj grad et produkt af de virkeligt mange gode input og ønsker der er kommet igennem årene -> brugerdrevet innovation kombineret med en fast beslutning om, at det skal være muligt at dokumentere digitalt og smart i felten - fra starten af.


Når data opstår digitalt - og der nudges ved brug af f.eks. foruddefinerede værdiknapper - minimeres gammeldags håndteringstid i væsentlig grad. Renskrivning eller indtastning fra papirrapporter er ikke længere nødvendigt (måske er det ikke alt der er læsbart) og det er slut med at samle evt. fotos og indsætte i Word for at de kan indgå i en færdig rapport til sidst. Output fra Mimo.link er klart og færdigt når det modtages.


De strukturerede data kan hentes ind i 3. partsprogrammer, fotos og dokumenter fra Mimo.link kan på samme måde hentes via de forskellige connectorer der er til rådighed.


I dag benytter både offentlige og private organisationer Mimo.link og udviklingen fortsætter ufortrødent -> der er mange spændende udviklingsopgaver der venter på procesanalyse, optimering og udvikling.


Hvis du vil høre mere om Mimo.link, så er du velkommen til at ringe på 78707015 eller benytte kontaktformularen her på siden.

Kontakt Mundu for at høre mere

om Mimo.link